Potraviny |
Vitamín K |
Potraviny |
Vitamín K |
|
Brokolice syrová |
130-200 |
Avokádo |
20 |
|
Brokolice vařená |
270 |
Švestky |
12 |
|
Celer - lodyha |
300 |
Šípek |
100 |
|
Čínské zelí |
175 |
Jahody |
13 |
|
Fenykl |
240 |
Kiwi |
29 |
|
Chřest - vařený |
40 |
Jablko |
3-5 |
|
Kapusta listová |
817 |
Pomeranč |
3-5 |
|
Kapusta kadeřavá |
750 |
Boby mungo |
170 |
|
Kapusta růžičková |
300-570 |
Cizrna |
264 |
|
Kopr |
400 |
Fazole |
40 |
|
Květák |
170-300 |
Hrách zelený |
39 |
|
Mrkev - karotka |
10-17 |
Hrách vařený |
23 |
|
Okurka |
16 |
Kukuřice |
25-40 |
|
Paprika |
15 |
Ořechy kešu |
26 |
|
Pažitka |
380 |
Pistácie |
60 |
|
Petržel- nať |
620-700 |
Vlašské ořechy |
2 |
|
Rajčata |
10-23 |
Sýr |
35 |
|
Rajčata - zelená |
47 |
Máslo |
30-60 |
|
Řeřicha |
57-300 |
Mléko dle tuku |
1-4 |
|
Salát hlávkový |
120-200 |
Tvaroh |
50-23 |
|
Špenát |
335-500 |
Vejce |
45-50 |
|
Zelí bílé |
80-125 |
Žloutek |
147 |
|
Zelí - kysané |
62-1540 |
Med |
24 |
|
Zelí červené |
25-300 |
Káva |
10-38 |
|
Brambory |
4-8 |
Zelený čaj |
7-12 |
|
Žampiony pěstované |
9-14 |
Hovězí maso |
210 |
|
Chaluhy |
1700 |
Vepřové maso |
18 |
|
Ovesné vločky |
63 |
Kuřecí maso |
300 |
|
Pšenice- otruby |
80 |
Kuřecí srdce |
46 |
|
Sója |
190 |
Hovězí játra |
75-93 |
|
Sojová mouka |
200 |
Vepřové játra |
25-88 |
|
Sójový olej |
193-542 |
Kuřecí játra |
80 |
|
Olivový olej |
200-400 |
Tresčí játra |
100 |
|
Slunečnicový olej |
7-10 |
Slanina |
46 |